Academic Time Table

 TIMINGS FOR NEW SESSION 2018-19
(Effective From 15.11.2018)
PARTICULARS TIME FRAME DURATION TIMING ENDED
REPORTING TO SCHOOL 9:00 AM
ASSEMBLY 09:00 TO 09:20 AM 20 MINUTE
1st PERIOD 09:20 TO 10:00 AM 40 MINUTE
2nd PERIOD 10:00 TO 10:40 AM 40 MINUTE
3rd PERIOD 10:40 TO 11:20 AM 40 MINUTE
4th PERIOD 11:20 TO 12:00 PM 40 MINUTE
BREAK 12:00 TO 12:30 PM 30 MINUTE
5th PERIOD 12:30 TO 01:10 PM 40 MINUTE
6th PERIOD 01:10 TO 01:50 PM 40 MINUTE  1st TO 5th
7th PERIOD 01:50 TO 02:30 PM 40 MINUTE REST OF CLASSES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *